Lekker Puh!!!

Speciaal voor jongeren van 6 t/m 18 jaar met overgewicht of obesitas

“Ieder kind heeft recht op gezonde voeding en nu in het staartje van de coronacrisis is het overduidelijk dat een gezonde leefstijl van levensbelang is. Voor nu en later. Als je goed zorgt voor jezelf ben je een voorbeeld voor anderen en een cadeautje voor jezelf. “ – Ingrid Viergever-Stieber

Afvallen voor kinderen?

Nee!

Groeien naar het gezonde gewicht

Zonder dieet, met plezier en zelfvertrouwen

Het is niet de bedoeling dat deze site, u als ouder of jou als kind, een vervelend gevoel geeft. Deze site én onze Kinder-eetcoaches zijn er speciaal om antwoord te geven op één van jullie vragen als:

-Ben ik te zwaar?
-Is mijn kind te dik?
-Hoeveel moet mijn kind afvallen?
-Mag mijn kind op dieet en waar komen die extra kilootjes toch vandaan bij mijn kind?
-Wat gaat er niet goed?

Het liefst wilt u een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst voor uw kind.
Als overgewicht dit in de weg staat, neem dan hieronder vrijblijvend contact op met een Kinder-eetcoach. De coaches bij Lekker Pûh!!! Staan u graag te woord.

Afvallen voor kinderen is vaak niet nodig. Naar het gezonde gewicht kun je toe groeien en dat gaat het best op basis van zelfvertrouwen, weetjes over eten en haalbare doelen!
Echt waar: het zijn juist gewoon de kleine aanpassingen die het grote verschil maken.
Wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit Wageningen toont aan dat Lekker Pûh!!! eetcoaches kinderen en jongeren het best begrijpen en kunnen bijstaan in de groeien naar het gezonde gewicht. Al meer dan 1000 kinderen in Nederland, België en Zwitserland genieten inmiddels zelfverzekerd van hun jeugd op gezond gewicht zonder terugval. Heeft je kind een groeiend buikje? Wil je weten hoe je overgewicht kunt veranderen in een gezond gewicht? Speciaal voor kinderen en jongeren heeft Lekker Pûh!!! een speelse en vrolijke methode ontwikkeld die spectaculaire resultaten oplevert. Met haalbare doelen. Bovendien is de methode makkelijk in te passen in elk gezin!
Stap voor stap neemt dit boek je mee, op basis van zelfvertrouwen en humor. Zonder lijnen of diëten, maar met goed en lekker eten! Maak samen een nieuwe start en ontdek dat ieder kind met overgewicht op een prettige manier kan groeien naar een gezond gewicht!

De eetcoaches van Lekker Pûh!!! zijn dames met een opleiding tot diëtist of gewichtsconsulent.
Ze hebben alles geleerd over gezonde voeding en een diëtist heeft hiervoor zelfs 4 jaar gestudeerd aan de HBO opleiding voor Voeding en Diëtetiek.

Lekker Pûh!!! heeft voor diëtisten en gewichtsconsulentes een eigen school. Die school heet de “Hip & Healthy Academie”.
Hier wordt nog meer geleerd over de juiste voeding voor kinderen en jongeren. Met de opleiding specialiseert de coach zich in het werken op maat van ieder gezin en in het laten groeien van het zelfbeeld en het doorzettings-vermogen van kinderen.
Na de opleiding mag iemand zich pas (kinder)eetcoach van Lekker Pûh!!! noemen. 
En toch is het leren dan nog niet klaar. Ieder jaar gaat de eetcoach naar de nascholingsdagen. 
Tijdens deze dagen zien alle eetcoaches van Lekker Pûh!!! elkaar, krijgen ze les en delen ze alle kennis.
De eetcoaches vormen een hecht team dat wekelijks contact heeft voor vragen en ondersteuning. Hiervoor hebben we ook specialisten waar we altijd iets aan kunnen vragen. Zoals bijvoorbeeld Nicole van der Neut. Zij is de jeugdarts van Lekker Pûh!!!
Een eetcoach die jou gaat begeleiden werkt dus eigenlijk nooit alleen. En toch is alles wat jullie gaan zeggen en meemaken veilig bij de coach. 

Kindercoaches in de regio Rotterdam-Rijnmond:

Den Haag, Delft, Rijswijk

Aafke Buitelaar

Kindereetcoach en diëtist

aafke@lekkerpuh.net

+31 6 446 887 04

www.laaf.nu


Barendrecht, Rhoon

Mariëlle Vergouwe

Kindereetcoach en gewichtsconsulent

mariellevergouwe@lekkerpuh.net

+31 6 191 733 79

www.kidsopgewicht.nl


Rotterdam

Sarah van Uijthoven

Kindereetcoach, diëtist en fitnesscoach

sarah@lekkerpuh.net

+31 6 218 476 62

www.sterkermetsaar.nl

Sarah van Uijthoven heeft als – net afgestudeerd diëtist- door de jaren heen een passie ontwikkeld voor gezonde voeding, sport en mindset.

Mede door haar eigen ervaring heeft ze ontdekt hoe je met deze elementen elke dag kunt werken aan de sterkere versie van jezelf en tegelijk kunt omarmen van wie en wat je al bent! 

Niet als doel op zich, maar als middel voor een gezonder en gelukkiger leven. 

Sarah is de dochter is van Ingrid Viergever-Stieber, oprichtster en directeur Lekker Pûh!!! en vanaf haar 6e levensjaar betrokken bij de ontwikkeling van de methode en de vrolijkheid van alle kids die ze hun gezonde gewicht heeft zien bereiken. 

Een gerelateerd product:

Het Gezonde Familie Kookboek van Lekker Pûh!!!

€24.95 incl 9% btw

 
Lekker Pûh!!!

Voedingsadviescentrum voor Jeugd & gezin.

Afvallen voor kinderen en jongeren zonder dieet.

Contact met ons

Hoofdkantoor Lekker Pûh!!!
Hoogenboomlaan 11a
4325DD Renesse
Tel: +31 6 47678304

Heb je vragen? Mail ons: info@lekkerpuh.net